Egentligen hade jag o Jana tänkt att gå tillsammans till frisören idag men tyvärr fick hon förhinder. Jag gick iaf dit till våran förbokade klipptid. 10.20 var jag där, tio min innan, men dörren var helt igenbommad. Kom tillbaka 10.30 då jag hade tid men dörren var fortfarande helt igenbommad. Jag satt där o väntade i 20 min min ingen kom så jag gick. Ringde o lämnade ett meddelande o sa som det var, hon ringde upp efter ett tag o bad om ursäkt. Hon frågade om jag kunde komma senare under dagen, jag kände att jag ville ha det gjort så en timme efter den satta tiden fick jag komma tillbaka. 
 
Kan inte säga att hon var professionell i sättet att
behandla en kund men vi hade saker att snacka om och jag blev nöjd med resultatet så det var helt ok ändå. 
 
Alltid skönt med en förnyelse, med lite uppfräschning. Kände att det verkligen behövdes! 
 
 
 
 
Nu börjar Thanksgiving närma sig. Imorgon blir det att packa om efter helgen, för tidigt på onsdag morgon tar vi bilen mot North Carolina där min vmammas släktingar bor. Ser verkligen fram emot Thanksgiving på torsdag, speciellt till all mat hehe, love food.
 
Jag uppskattar verkligen att få vara med på alla
traditioner och högtider så att jag får uppleva det på riktigt, inte bara som turist eller se det på film. Jag känner att det är en stor del av hela året att få vara med om det. Man blir verkligen som en i familjen när de tar med en på sådana traditioner, det ska bli spännande att få uppleva en riktig släktmiddag på amerikanskt vis!