Som vi har väntat, har räknat ner dagarna sen december någon gång. Äntligen blev dagen kommen att utmana oss med Rugged Maniac.
 
Rugged maniac är ett 5 kilometers hinderbanelopp. Under dessa 5 kilometer var det hindren utspridda och de var allt från krypa i lera under ståltråd till att gå balansgång över vatten. Har tyvärr inga bilder från löpandet men jag har filmat så någon gång efter jag kommit hem till Sverige kan det möjligen komma upp en ihopklippt video. 
 
Även fast vädret inte var toppentoppen så var ändå stämningen bra, musik spelades o folk var peppade. Det var ett område med reklamtält som gav bort deras produkt gratis, lite roliga aktiviteter m.m. Där fanns tex en tjur maskin( kommer ej på vad det heter :-D) att rida på, det testade vi såklart, visade sig att jsh jag inte var så superduper på det men kul vare!! 
 
Vid 12.30 vinkades vår startflagga. Sprang en stund o sen kom ett hinder, sprang, hinder, sprang,hinder o så höll det på. Hindren gjorde det lättare att ta sig egenom 5 kilometer, det var riktigt kul. Hela hinderbanan sägs vara som en militärbana, vi hoppade över väggar, bar säckar på axlara, tog oss igenon igenom smutsigt vatten under ett nät, sprang mellan stora bollar som hängde ner, svängde i ringar, försökte ta oss upp på en stor ballong för att ta sig över till andra sida,  krypa genom tunnlar m.m. Det hängde endel på teamwork, vissa saker kunde vi inte ens göra själva, som att ta sig upp på megaballongen så det fick vi hjälp med och att springa upp på en skateboardramp var det ocksp några gentlemän som hjälpte oss i början så vi sedan kunde hjälpaa våra lagkamrater. I slutet var det en hög rutschkana som vi alla satte oss tillsammans på och gled ner i det smutsiga vattet tillsammans. 
 
Det stod på hemsidan att det skulle finnas dusch men det visade sig vara en utonhusdusch med endast en stråle vatten. Även on strålduschen inte var den bästa så var det en upplevelse det med.
 
Med oss hem fick vi blöta kläder, medalj, Rugged Maniac t-shirt och ännu en bra upplevelse.
 
Om ni någon gång får chansen att uppleva Rugged Maniac typen av race, gör det! Var riktigt kul!!
 
 
 
Kvällen blev en chillkväll hos Jana, dagen efter drogs det iväg till Philadelphia, mer om det en annan dag dock. 
 
Kram till er alla! ❤ 

1 kommentarer

Anonym

30 Jun 2015 08:30

Kul/pappa

Kommentera

Publiceras ej