Mamman åkte tidigt så det va jag, barnen å pappan på morgonen. Det gick bra å vi kom iväg. Lämna de som vanligt å tog mig hem igen.
 
Har titta igenom olika kurser, det ingår i visumet att man måste läsa 6 credits under året, å jag har hittat några jag är intresserad av. Har inte tänkt mig att studera nått som tar mycket tid utan ta någon rolig kurs men samtidigt lite nyttig. Har ju redan saker att göra så skulle bara vara jobbigt att ta en kurs som man måste plugga hårt för att klara. Finns många simpla kurser som känns mer roligt. T.ex. fira amerikanska högtider, dans, foto, målning m.m. Det är fira amerikanska högtider och en annan kurs jag har kikat lite extra på, vi får se vad det blir. 
 
Jag å värdpappan skippade resterna av Flygande Jakob och gick till en restaurang som han ville testa istället. Sa inte emot. Det var fyrrätter, varje del var liten, å det va jättegott. Riktig lyxig lunch! Gick över gatan å köpte med lite grejer som inte finns i den mataffären vi brukar handla i. Tog oss sedan till banken för typ tredje gången för att fixa bankkontot. Denna gången gick det bättre än gångerna innan för nu fick jag det där bankkontot och ett bankkort. Social security kortet hjälpte mycket och killen som hjälpte oss va schysst. Skönt att det nu är fixat!
 
Kom hem å skypa med familjen innan jag åkte vidare för att hämta barnen igen. Stannade i lekparken påvägen hem. Lekte lite själva först innan mina barn såg de andra barnen där å ville va med dem. Vi lekte kurragömma, "Tag" och gren light, red light (som alla gubbar ut å gå stilla stå). Var jätteroligt, värsta träningspasset. De andra barnens föräldrar satt på sidan å titta på medans vi hade jättekul. De andra barnen började gå hem och vi stanna å gunga en sväng innan vi också tog oss hem.
 
Gjorde mat å sen sprang barnen å lekte med de andra barnen i korridoren. Allt slutade dock inte så jättebra. De äldre killarna skrämde tjejerna m.m (!) och sedan gick min pojks gossedjur sönder. Då fick jag ta fram mitt sykit och mina sy-skills. Sydde ihop gossedjurets "brutna" arm å sen blev det bra igen. Dottern kom till och med springandes med en av hennes klänningar å tyckte att jag skulle laga den på samma gång. Tyvärr så va klockan mycket, mamman är bortrest å pappan va på middag så jag fick göra barnen redo för natten. Pappan å jag hade köpt ny tandkräm till dem så att det skulle bli roligare att borsta tänderna å det gick susen, de testade båda sorterna, så nu får jag hoppas att de fortsätter tycka det är kul. Det va gott, som när man själv använde sån tandkräm, kan hända att jag fortsätter borsta tänderna med dem hahh. Vi la oss, sonen läser själv men jag å Crosby började läsa Pippi Longstocking som jag tog med till dem. Pappan kom sedan hem å Crosby ville istället läsa en annan bok så jag läste den tills hon somna, kan tänka mig att det är favoritboken eftersom jag har läst den för henne tidigare. Va uppe å snacka med pappan ett tag, alltid bra med lite uppdatering på kvällen om vad som har hänt under dagen då ingen av föräldrarna har varit med. Å det är alltid trevligt att prata med dem.
 
Känner att jag har börjat kommit in i saker mer och mer nu, allting kommer med tiden ju mer man gör det. Men vet att det finns mer att lära! Att vara med barn varje dag är ingen dans på rosor men det kommer med utmaningar som brev på posten å det är sånt man lär sig av. Varje dag är en ny utmaning och varje dag lär jag mig nått nytt!