Totalt tre söndagar under april o maj har jag gått i skolan och läst om Niagarafallen (som au pair i USA måste man läsa 6 credits för att fullfölja au pair programmet). En tripp till Niagarafallen var avslutningen av våran kurs. Två flugor i en smäll, resa och credits 👍
 
För det första så Hade jag i början inga andra tankar än att Niagarafallen bara var ett fall, det är faktiskt tre. När jag såg bilder på fallen var jag rätt besviken, trodde det skulle se mäktigare ut. När vi väl var där o såg det på riktigt så var det rätt coolt ändå. När man vi i båten mitt i fallen så insåg man hur jäklarns mäktigt det verkligen var!!! Hur galet som helst, man kände verkligen energin som fanns där! 
 
Vi bodde på Canadensiska sidan, gick över bron till Amerika på lördag, gick tillbaka till Canada några timmar senare och på söndagen åkte vi tillbaka till usa, mycket fram och tillbaka över gränsen den helgen!
 
Vi gjorde Maid of the Mist och Maid of the Wind, båt vid fallen och gå på sidan nere vid fallen. Riktigt mäktigt som sagt. 
 
 
 
 
 
Bilderna kom lite huller om buller men de kan ändå tala för sig själva. 
 
Ingen av nätterna gav oss mycket sömn men kul hade vi absolut! Söndag morgon var det dags att ta sig upp för att åka hemåt. Två st kom försent till bussen så vi blev försenade. PåVägen var min buss tvungen att stanna flera gånger för att något var fel på bussen. Vid lunchstoppet kom en ny buss som vi fick byta till. Krångel krångel men vi kom till city igen efter ca 10 timmar. Vanligtvis tar bussturen ca 8-9. 
 
Hur som helst var helgen helt underbar med massa roligheter. För er som ej har varit i Niagarafallen så rekommenderar jag det starkt att någon gång i livet ta sig dit, riktigt mäktig upplevelse!
 
Hoppas allt är bra där hemma.
 
Många kramar skickas från andra sidan Atlanten!!

2 kommentarer

Mamma

05 Jun 2015 21:14

Jättefina bilder Ebba och vilken härlig resa! Bamsekramar till dig<3<3<3

Svar: Megakramar tillbaka! ❤ ❤ ❤
Ebba Lindqvist

Farmor o farfar

07 Jun 2015 11:14

Vilken upplevelse!!!!! Vad mycket du får vara med om. Vi tittar på vattenfallet i Valsan. Nästan lika stort?? I går var vi och sjöng på vår dirigents dotters dop. Jättemysigt och pampigt med mycket musik och sång. Sedan var vi hos Karin och gratulerasde Sanna och Smiley för studentexamen och sonen Per. En upplevelserik dag. Kramar från oss. Ha det gott!

Svar: Hahha jaaa Nästan lika stort som Vattenfallet i valsan! 😉😁Låter som ni också får vara med om en hel del, härligt att höra. Mångamånga kramar till er!! ❤
Ebba Lindqvist

Kommentera

Publiceras ej