Såå galet rolig helg, helt underbart! Toppenbra väder, superhärliga människor, massor med bra artister och sån underbar stämning som det bara kan va på festivaler! 
 
Fredag kväll spenderades hos Jana med Sophie och Kalle, vi lagade mat tillsammans och hade en allmänt trevlig kväll.
 
LördaG morgon kom o såå taggade vi var. Festivaloutfitsen på och gjorde oss redo för dagen. Kalle drog sig hemåt medans jag o tjejerna tog Subwayn till bussen som tog oss raka vägen till Metlife Stadium i New Jersey där festivalen höll hus. Vu var där innan tolv då portarna öppnades, plus att vi stod först i kön o sprang in när de öppnade, mestadels för att Jana var akut kissnödig hahh. 
 
 
 
 
 
 
 
Dagarna höll på till elva. Vi var dock tvugna att gå litr tidigare för att hinna med bussen in till stan igen..
 
Båda dagarna var helt galna, träffa massa nytt folk och dansade hela dagarna nästan. Blev nästan att man glömde äta för att man var fullt upp med att
gå mellan scenerna och hänga med folk. 
 
En sak som var speciell som jag inte sett förr var en fin gest man gjorde för varann på festivalen. Flera människor hade gjort armband, antingen pärlarmband med/utan någon text eller flätat ihop band. Dessa armband hade flera massvis av,  för att dela med sig sv/ byta. Vi hade ingen aning om detta så vi hade inga armband. Gulliga människor gav oss då. Den enda saken som var tvunget att göras var som en hand rörelse Mot varandras fingrar, peace love and unity. Peace- pekfingret och långfingret mot varandras. Love- gör ett halvt hjärta var med en hand oxh sätt ihop varandras händer så det blir ett hjärta. Unity- sätta ihop händerna som slutet av en high five sedan sprittra på fingrarna så att varannat finger kommer imellan varandras. Då när man var ihopkopplad så var det bara att dra över ett armband till den andrs personen. Nör vi väl hade fått några så bytte man såklart med varandra. 
Tyckte det vsr en väldigt gullig sak att göra!!
 
Helgen var inget annat än toppentoppen! Även om mångs lyckades bränna sig i solen så var det inget som stoppade oss. Dessutom var det gratis karuseller, hur gÖtt är inte det? 
 
Såå underbart med musik festivaler, jag kan stå å dansa o hoppa förevigt i sånna stunder, love it, så himla kul. Stämningen, musiken och människorna gör allt så himlans bäst. Dessa minnen kan man leva på ett tag!!
 
EDC New York 23-24 Maj 2015, helt underbart! ❤ 

2 kommentarer

Anonym

03 Jun 2015 08:33

Vad ku, avundsjuk :-)/pappa

Svar: Det var himlans kul! Kram!!
Ebba Lindqvist

Farmor o farfar

03 Jun 2015 09:39

Finns väl inte så mycket att säga mer än att ni ser ut att ha det så kul ni bara kan. Fortsätt med det och ha det så gott. Hälsa Jana. KRAM, kram och kram.

Svar: Vi tar vara på alla kuligheter vi kan hitta!! Hoppas allt är bra med er. Ska hälsa. Många kramar!! ❤
Ebba Lindqvist

Kommentera

Publiceras ej