Alice tea cup inspererat av alice i underlandet.
 
 
 
Grand opening of the worlds largest H&M store, Harold Square NYC. John Legend var där o uppträdde med två låtar.
 
 
 
 
 
 
det var hur mycket folk som helst i kö för att komma in men jag o linda Linda bestämde oss för att stå utanför o bara hålla koll på allt utan att gå in. Var endel folk så vi såg inte allt så tydligt men det var bandklippning och John Legend kom ut innan han spelade, massa kameror o filmkameror fanns både från oss i publiken och även riktade pp oss i publiken! 
 
kul upplevelse att ha varit med om! 
 
 
Samma som vissa andra onsdagar efter golfen gick vi o kolla på de stora o lyxiga båtarna som ligger ankrade vid Chelsea Piers. Denna båt är en av de jag o barnen konstaterade att vi ville ha! Hur lyxigt skulle int det va att ha?!
 
Bara 2 dagar kvar till EDC!!!! PÅ lördag börjar det, såå taggad!! Redan imon ska vi träffas hos jana o ha sleep over, jag Jana o två andra tyskar. Ha lite myskväll o tagga inför helgen! Calvin harris, Tiesto, hardwell är några av de stora artisterna som kommer!!! Vi har nu väntat sen i november eller december o nu äntligen är det dags!!! Får bli en uppdatering om helgen och memorial Monday efter långhelgEn.
 
Trevlig helg på er! Många kramar! 
 

1 kommentarer

Mamma

24 May 2015 19:41

Bara fortsätt ha det fantastiskt - goa du:)
Älskar dig<3<3<3 mamma & pappa

Svar: Det ska jag. Älskar er bästa ni! Kraaam!!!
Ebba Lindqvist

Kommentera

Publiceras ej