Det sades att det inte hade varit såhär dåligt med snö på åtminstonde 35 år i bergen Whistler och Blackcomb i Canada. Alla backar var inte öppna och det var både isigt och slaskigt i backarna beroende på den stora höjdskillnaden i bergen. Men även fast snön var sisådär så var vädret toppen, sol varje dag och den otroliga utsikten i bergen gjorde allting såå underbart! Helt otroligt vacker! 
 
Fredag den 13 feb tog vi vårt pick o pack för att förflytta oss till Whistler/Blackcomb, Vancouver, Canada. Här kommer en bildbomb från resan.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vårat hotell var precis brevid liften och väldigt centralt för alla restauranger
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tungtatueringar
 
 
En morgon tog vi en gondola upp för frukostbuffé i topprestaurangen. Soluppgång med fin utsikt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter skidåkningen på onsdagen packade vi ihop allt och tog oss till flygplatsen dör vi stannade över nattan. Hemfärd på torsdag morgoN. 
 
Vi åt gott varje dag och satt i bubbelpoolen nästan varje dag. Jag fick en Whistler mugg och en Whistler/Blackcomb tröja som souvenir och födelsedagspresent. Barnen fick med sig mjukisdjur som souvenirer. 
 
Jag är nu säker på vad jag vill göra nästa vinter, jag vill flytta o jobba på en skidort under säsongen. Vet ej om jag vill stanna i Sverige eller om jag ska dra utomlands igen, det återstår att se. Jag känner att hela stämningen skulle va så kul, ett nytt äventyr någon annanstans, träffa nytt folk och samtidigt ha möjligheten att åka slalom! Förhoppningsvis blir det något sådant nästa vintersäsong! Någon dag så ska jag ta o skriva ihop mina kommande planer för er. Har en ungefärlig plan för 2 år framöver, finns så mycket jag vill göra Här i livet!
 
Jag är verkligen jättetacksam över denna resA! Riktigt bra julklapp från familjen!! Har sådan tur som får följa med dem överallt, det ger mig bara ännu mer upplevelser och bra minnen för detta år och det är precis vad som jag älskar!