Såå galet att det redan har gått ett år sen jag stod på Arlanda med de fem andra taggade tjejerna. Sa hejdå till pappa vid gaten och ett antal timmar senare sa jag o tjejerna hej till vårat nya hem för ett år, USA. 
 
Kan säga att jag lärt mig så otroligt mycket både om mig själv och allt annat. Jag känner att jag har vuxit som person och efter detta år jag vet hur jag vill uppfostra mina framtida barn och jag har en mer tydlig bild av hur jag vill att min framtid ska se ut. 
 
Jag har fått en andra familj. Att få en andra familj var en av sakerna jag ville uppnå under året i usa, komma i bra kontakt med familjen och få känna att jag är en del av den, det har min vfamilj varit riktigt hjälpsamma med, de bjuder verkligen in au pairen så de får en att känna sig välkomme,  uppskattar jag verkligen! Kommer definitivt hålla kontakten med dem och komma tillbaka o hälsa på nåb nån dag! 
 
 
Och alla dessa nya kontakter man fått,  Underbart! Flera nya vänner som jag garanterat kommer hålla kontakten med. Flera från tyskland så det kommer så säkert bli resor till dit framöver! det är inte bara au pairer utan även nannysar och icke baby sitters människor som konner kommer hållas kontakten med, alltid bra ms med kontanter runt om i världe, ger en bara ännu fler anledningar till att resa mer! 
 
 
Finns ganska säkert en hel del att prata om men skulle bara kunna sammafatta det hela med att jag har haft ett superdupermegabra år som inte kunde ha blivit så mycket bättre!
 
Året i usa är för den delen inte inte över än, på fredag drar jag till San Francisco där min road trip startar på lördag. Kommer va på resande fot i usa till den 3e aug, då kommer jag tillbaka till city. Den 13 aug ppå morgonen kommer jag hem till kära Sverige
igen. 
 
Saker kommer lite som det kommer nu förtiden, hinner inte med allt, tiden bara springer ifrån mig! 🙈
 
Så vi höres igen när jag har tid. Godnatt! 
 
Ett år i staterna! ✌✌✌