Denna dag har man hört talas om, det är en väldigt stor dag för Amerika, Independence day. Folket är lediga på fredagen(jag redan torsdag för min vfamilj åkte bort), detta var perfekt för då drog vi på helgens äventyr redan på fredag morgon.
 
Jag o mina kompisar var verkligen lyckligt lottade över att få uppleva den på ett riktigt amerikanskt sätt i The Southamptons. Vi blev inbjudna av en som hade hus där, huset var fullt med folk hela helgen. Det var folk i alla åldrar, från min ålder upp till ca 60 och alla hängde med alla. Helgens fest var födelsedagsfirande och 4th of July firande i ett. 
 
Vi kände oss så välkomna redan från början, även om vi inte kände en enda. Han som höll i helgens bravader, som för den delen även va "födelsedagsbarnet", jobbar som kock så hela helgens mat var toppentoppen! 
 
Fyrverkerier tittades på på tvn, Macy's fireworks i New York.  De sa att trafiken till stranden för att se fyrverkerierna i The Southamptons skulle va galen så det fick bli bra med tvn istället. 
 
Helgen Blev som en amerikansk film. Vi va i ett stort fint hus, stor pool, mycket mat, BBQ, mycket trevligt folk, amerikanska flaggan och röda o blåa muggar att dricka ur. Riktigt kul att ha fått uppleva ett riktigt amerikanskt hemmaparty!
 
 

3 kommentarer

Anonym

08 Jul 2015 08:07

Vilket häftigt ställe, kul./pappa

Svar: Jättehäftigt och kul upplevelse!
Ebba Lindqvist

Mamma

08 Jul 2015 19:14

Sååå mycket roligt, gott och vackert du får vara med om - så kul att läsa Ebba!

Svar: Hell otroligt ja. Njuter! Ses om en månad!! ❤️
Ebba Lindqvist

Farmor o farfar

09 Jul 2015 17:24

Ni kan ordna för er ni tjejer. Får uppleva så mycket som vi inte visste fanns. Sååå roligt för er och för oss att få ta del av allt ni gör. Nu har det varit regn några dar så vi håller oss hemma tills det blir bättre. Sen blir det Valsan igen. Kram till dig och hälsa Jana.

Svar: Hoppas vädret blir bättre snart så ni får komma iväg till valsan! Jana är nu i Miami o kommer inte se henne på tre veckor.. Men vi håller kontakten ändå! Många kramar!
Ebba Lindqvist

Kommentera

Publiceras ej