Jag vaknade av barnen hoppade på mig skrikandes glatt, It's Christmas, It's Christmas, get up!
Vi alla gick ner med pyjamas till granen och julklapparna. Barnen var verkligen som barn på julafton 😉 De hoppade på julklapparna på en gång. Först tomtens som låg i strumporna sedan de som låg under granen. Även fast vi öppnade några presenter igår så fanns det måånga kvar. Vi tog till och med en liten paus i allt öppnade. Det tog nog ca 2 timmar innan va var helt klara.  
Det var till och med mer packet bakom granen!
I dessa strumpor låg det en massa presenter från Tomten, han hade så mycket packet med sig så att några paket till och med låg på golvet under strumporna.
Tomtens kaka o mjölk

Jag är väldigt tacksam för allt jag fick! Det bästa av allt är att jag ska få följa med till Kanada på skidsemester!!!! I Februari åker vi i fem dagar för skidåkning i Vancouver där Vinter OS var 2010! Åhhh så glad jag blev, ska bli sjukt kul, so excited!!!
Plus ett fint armband!
 
Familjen blev glada för presenterna jag gav dem, speciellt imponerade av de hemmagjorda pralinerna. Föräldrarna gillade Starbucksetet, Crosby blev toppenglad av alla Hello Kitty saker och Charlie för de spiongrejer m.m.

Nu är det väl dags att avslöja vad den Stora julklappen från Santa var för något. Barnen får varje år en större present tillsammans, detta år kom mamman på ett de skulle få ett airhockeyspel! Det blev en hel del spelande under dagen, riktigt kul!
 
Hur som helst, efter paketöppningen var det dags för frukost. Mammans egengjorda kanelbullar, gravad lax och någon mer typ av fisk. Fick lite mer svensk julkänsla tack vare laxen. 
Resten av dagen bestod av lekande med alla leksaker. Charlie satt mesta delen med allt lego han fick. Jag satt bredvid o hjälpte till att letade bitar och småpratade, tycker det är så mysigt att sitta med när han bygger lego. Han är så lugn och koncentrerad och gör något han verkligen gillar! 
Med Crosby är det alltid något nytt på gång, rita, leka familj, smyga på någon. Något nytt finns i bakhuvudet hela tiden, väldigt bra fantasi. 
Vi satt alla tre inne i ett rum mer än en timme o lekte, föräldrarna var inte välkomna när de tittade till oss. Det är tydligen en typisk sak de gör, har hört att de gjorde samma sak med den förra au pairen. 
 
 
Till lunch/middag gjorde mamman lam. Till lammen var det en blandning av squash, brysselkål och granatäpple även någon typ av ris/pasta med gurka och lite smak av mint. Bröd, sås och något mer som jag ej vet namnet på. Riktigt gott!

Jag kände mig inte så jättepigg under dagen, kände redan dagen innan att det var något. Ont i halsen och huvudet och allmänt hängig. De bäddade ner mig i soffan och jag somnade ett tag, tror det var nyttigt för mig. När jag vaknade igen fick jag veta att barnen hade frågat när jag skulle vakna och när jag kunde leka med dem igen, så sött, då känner man sig uppskattad!

Till juldessert fick vi buche, en fransk fin dessert. 

Vi skulle upp dagen efter, mitt tåg tillbaka till city gick vid 7am och de skulle iväg de med, men barnen ville inte gå o lägga sig på kvällen. De hade ju så mycket leksaker så de ville ju såklart hellre leka med dem. Tillslut kom de i säng. Sonen ville att jag skulle snuggle med han o de gjorde jag så gärna. Vi låg o pratade ett bra tag och försökte sova men han var så upp i varv så han kunde inte somna. Han sa att jag skulle gå o göra mig iordning o han skulle snuggle med mamma ett tag sen skulle jag komma tillbaka o sova med han. Så söt. De sa båda samma sak dagen innan. 

Kl 7am nästa morgon blev jag avsläppt på tågstationen, krama dem hejdå, och åkte tillbaka till city för att göra allt iordning innan min familj skulle anlända! 
Har köpt bagels, som New York är känt för, som vi ska äta när de kommer, har även gjort allt annat som behövdes göras. Familjen ska nu ha landat så det är inte alls lång tid tills jag får träffa dem igen, Äntligen!

Vi får se hur det blir med bloggningen denna vecka, kommer garanterat en uppdatering om veckan någongång. Ska ta o njuta till fullo av denna vecka med dem!!